ZUPA BROKUŁOWA.
ZRAZY DROBIOWE MIELONE W SOSIE BESZAMELOWYM, ZIEMNIAKI, SURÓWKA WIELOWARZYWNA.
ZUPA RYŻOWA.
KOTLET SCHABOWY, ZIEMNIAKI, BURACZKI ZASMAŻANE.
LUB
KOTLET RYBNY, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KWASZONEJ KAPUSTY. ( ZAMÓWIENIA TYLKO NA SZKOŁY)
ZUPA GRZYBOWA Z MAKARONEM.
GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM, ZIEMNIAKI.
KAPUŚNIAK Z KWASZONEJ KAPUSTY.
KURCZAK PIECZONY, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z MARCHEWKI I SELERA.
BARSZCZ CZERWONY Z JAJKIEM.
KOPYTKA Z KAPUSTĄ ZASMAŻANĄ.
Porcja pierogów
- ukraińskie
- ze szpinakiem
- z mięsem
- z kapustą i grzybami
- z serkiem na słodko
- z jabłkiem
- knedle z mięsem i owocami
OBIAD EXTRA