ZUPA WIOSENNA, CHLEB.
KLOPSIKI W SOSIE PIECZENIOWYM, KASZA JĘCZMIENNA, SURÓWKA Z OGÓRKA KWASZONEGO I BIAŁEJ KAPUSTY.
KAPUŚNIAK ZE SŁODKIEJ KAPUSTY, CHLEB.
KOTLET DE'VOLAILLE, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z MARCHEWKI I JABŁKA.
ZUPA GROCHOWA, CHLEB.
RYBA PANIEROWANA, ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KWASZONEJ KAPUSTY.
ZUPA KOPERKOWA Z JAJKIEM, CHLEB.
BITKI WIEPRZOWE, ZIEMNIAKI, SAŁATKA Z BURACZKÓW.
BARSZCZ UKRAIŃSKI, CHLEB.
PIEROGI LENIWE Z BUŁKĄ TARTĄ I MASŁEM.
Porcja pierogów
- ukraińskie
- ze szpinakiem
- z mięsem
- z kapustą i grzybami
- z serkiem na słodko
- z jabłkiem
- knedle z mięsem i owocami
OBIAD EXTRA