ZUPA WIOSENNA, CHLEB.
KLOPSIKI W SOSIE PIECZENIOWYM, KASZA JĘCZMIENNA, OGÓREK MAŁOSOLNY.
KAPUŚNIAK ZE SŁODKIEJ KAPUSTY, CHLEB.
KOTLET DE'VOLAILLE, MŁODE ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z MARCHEWKI I JABŁKA.
ZUPA GROCHOWA, CHLEB.
RYBA PANIEROWANA, MŁODE ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z KWASZONEJ KAPUSTY.
ZUPA KOPERKOWA Z JAJKIEM, CHLEB.
BITKI WIEPRZOWE W SOSIE, MŁODE ZIEMNIAKI, SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY.
BARSZCZ UKRAIŃSKI, CHLEB.
PIEROGI LENIWE Z BUŁKĄ TARTĄ I MASŁEM.
Porcja pierogów
- ukraińskie
- ze szpinakiem
- z mięsem
- z kapustą i grzybami
- z serkiem na słodko
- z jabłkiem
- knedle z mięsem i owocami
OBIAD EXTRA